O elevă de 16 ani și-a înjunghiat profesorul de față cu mama ei, cu un cuțit de tăiat porcii!

O tragedie a avut loc astăzi la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Bihor, unde o elevă în vârstă de 16 ani a atacat un profesor în vârstă de 41 de ani, folosind un cuțit destinat tăierii porcilor. Incidentul a avut loc în biroul directorului adjunct al instituției de învățământ.

Polițiștii bihoreni au fost alertați prin apelul la 112 primit luni dimineața, iar echipele de intervenție s-au deplasat rapid la fața locului. Din primele investigații, s-a aflat că evenimentul a fost generat de un conflict spontan între elevă și profesor.

Publicitate

Minora, însoțită de mama sa, a fost chemată în biroul directorului adjunct pentru probleme de comportament.

În timpul confruntării, eleva a înjunghiat profesorul în spate cu un cuțit cu lamă mare, provocându-i o leziune în zona dorsală. Victima, în vârstă de 41 de ani și domiciliată în localitatea Girișu de Criș, a fost transferată de urgență la sala de operație, unde urmează să fie supusă intervenției chirurgicale de către garda de chirurgie toracică, conform declarațiilor Dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor.

Eleva de 16 ani, din comuna Olcea, se află în prezent în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni, iar în cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul și a lua măsurile legale necesare în consecință.

Evenimentul tragic a avut loc în contextul unui incident anterior, în care eleva a fost surprinsă de supraveghetor cu un băiat în internat. Părinții au fost chemați astăzi de către director pentru a discuta despre acest incident, iar în cadrul acestei activități s-a produs atacul asupra profesorului.

Situația rămâne sub investigație, iar comunitatea școlară este șocată de evenimentele petrecute la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Bihor.

Publicitate