O elevă și-a rupt piciorul după ce a vrut să fugă din cămin folosind cearșafurile!

Două adolescente cazate la un cămin din Sibiu au încercat să transforme o seară obișnuită într-o aventură nefericită, folosind cearșafurile de pe paturi pentru a coborî pe geam de la etajul întâi.

Scopul lor era simplu: să ajungă la un club. Cu toate acestea, escapada lor a luat o turnură neașteptată, iar una dintre ele a sfârșit la spital, relatează TVR Info.

Publicitate

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei două, la internatul Liceului de Industrie Alimentară din Sibiu.

Cele două adolescente, una elevă la Colegiul Octavian Goga și cealaltă la Colegiul Pedagogic, au recurs la o metodă neconvențională pentru a evita regulamentul care le interzicea să iasă noaptea.

Folosind cearșafurile și păturile disponibile în cameră, elevele au înnodat o improvizație de scări și au coborât pe geam. În ciuda intenției lor de a se distra într-un club, escapada s-a soldat cu un deznodământ tragic.

O dintre eleve a căzut, suferind leziuni care au inclus un picior rupt. La fața locului au intervenit rapid administratorul internatului, directorul liceului și echipe de la ambulanță, care au transportat adolescenta la spital.

Conducerea liceului, responsabilă de internat, a anunțat că va iniția o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și va decide asupra sancțiunilor aplicabile celor două eleve.

Aventura lor riscă să se soldeze cu excluderea din cămin, conform informațiilor furnizate de instituția școlară. Este de așteptat ca regulile stricte ale căminului să fie revizuite pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Publicitate