O Episcopie anunță că toate bisericile din orașe vor fi deschise pe timp de caniculă pentru a adăposti enoriași!

În fața zilelor toride care se anunță, Episcopia Hușilor vine în sprijinul populației și anunță că bisericile din mediul urban vor fi deschise pe toată durata zilei pentru a oferi adăpost și apă potabilă celor afectați de temperaturile sufocante.

„Întrucât, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în zilele care urmează, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate, care pot afecta populația, în special pe cei aflați în situații de risc medical, Episcopia Hușilor a decis ca toate bisericile din mediul urban să fie deschise, pe tot parcursul zilei.

Astfel, cei care vor avea nevoie se vor putea adăposti de căldură, în interiorul lăcașelor de cult, și vor avea la dispoziție apă potabilă”, au transmis reprezentanții Episcopiei Hușilor, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, episcopiahusilor.ro.

Episcopia Hușilor îndeamnă locuitorii să se protejeze de căldură și să profite de facilitățile oferite de biserici. Deschiderea lăcașelor de cult pe tot parcursul zilei este menită să ofere un refugiu sigur și răcoros în timpul perioadei de caniculă, contribuind astfel la protejarea sănătății publice.

Pentru mai multe informații, cetățenii sunt invitați să viziteze site-ul oficial al Episcopiei Hușilor sau să contacteze direct parohiile locale.

Publicitate