O familie întreagă a murit din cauza unor cabluri electrice montate lângă piscină!

Marți seară, pe strada Soporului din Cluj-Napoca, a avut loc o tragedie de proporții. Trei membri ai aceleiași familii au fost găsiți decedați în curtea casei lor, lângă o piscină gonflabilă, îmbrăcați în costume de baie.

Cadavrele au fost descoperite de un vecin care a alertat imediat autoritățile, relatează Știri de Cluj.

Potrivit primelor informații furnizate de anchetatori, se pare că decesul acestora s-ar fi datorat unei electrocutări. Alarma a fost dată marți seară la numărul de urgență 112 de către vecinul care, îngrijorat că nu mai reușea să ia legătura cu cei trei, a mers la locuința acestora și a făcut descoperirea șocantă.

Deși echipajele de urgență au intervenit rapid, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a salva viața celor trei persoane.

Investigațiile preliminare indică faptul că decesul celor trei a fost cauzat, cel mai probabil, de o electrocutare în piscină. În curtea casei, situată într-o zonă împădurită, anchetatorii au descoperit improvizații electrice periculoase. Două fire electrice, trase din tabloul electric, treceau peste piscină, iar unul dintre acestea s-ar fi rupt, provocând tragedia, informează Antena 3.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a preveni astfel de tragedii pe viitor.

Publicitate