O familie locuiește în mijlocul unui sens giratoriu de peste 40 de ani! – FOTO

Un sens giratoriu neobișnuit a devenit punct de atracție în Denbighshire, Țara Galilor, datorită faptului că a fost construit în jurul casei soților Howatson, care au refuzat să se mute timp de 40 de ani, potrivit informațiilor furnizate de Mirror.

David John și Eirian Howatson s-au mutat în locuința lor din Denbighshire în anul 1960, cu aproape 20 de ani înainte ca planurile de dezvoltare urbanistică să prevadă construirea unui sens giratoriu în acea zonă.

Publicitate

Cu toate acestea, viața familiei Howatson a fost dată peste cap atunci când autoritățile au decis să construiască un sens giratoriu în jurul casei lor. Cu determinare și refuzând să se mute, soții Howatson au rămas în locuința lor în mijlocul acestui inedit punct de intersecție.

Sensul giratoriu a fost finalizat în anul 1980, la câțiva ani după moartea lui David John, conform informațiilor publicate de Mirror.

La peste 40 de ani de la construcția sensului giratoriu, acesta a devenit acum o parte distinctivă a proprietății familiei Howatson, care cuprinde șapte copii și 12 nepoți, care îl vizitează în mod regulat.

Cu toate acestea, trăirea în mijlocul unui sens giratoriu vine cu propriile provocări. Membrii familiei Howatson mărturisesc că ieșirea din proprietate poate fi o mică provocare, deoarece șoferii nu se așteaptă ca cineva să iasă din sensul giratoriu și tind să ignore locuința familiei.

Situația se complică și în cazul livrărilor, unde șoferii se pot încurca și poate dura ceva timp până când realizează că adresa familiei Howatson se află efectiv pe sensul giratoriu, nu pe un drum în apropiere.

„Am ajuns să spun șoferilor: Nu, nu, nu suntem lângă sensul giratoriu, suntem pe el”, a mărturisit Clwyd Howatson, unul dintre membrii familiei Howatson, citat de Mirror.

Astfel, familia Howatson trăiește într-o locuință care este în același timp parte a peisajului urbanistic și o atracție neașteptată, fiind înconjurată de un sens giratoriu care a devenit subiect de conversație și sursă de curiozitate pentru cei care îl vizitează.

Publicitate