O femeie a căzut cu mașina în albia unui râu, apoi a mers direct la serviciu! – FOTO

O șoferiță din Piatra-Neamț a căzut cu mașina în albia râului Cuejdi în această dimineață, în zona magazinului Kaufland din cartierul Dărmănești, informează stiri-neamt.ro.

Potrivit IPJ Neamț, incidentul a avut loc în jurul orei 4:50, când polițiștii Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în zona unui centru comercial din Piatra-Neamț.

Publicitate

După acel eveniment, femeia a mers direct la serviciu, la un supermarket care se află în imadiata apropiere a parcării cu pricina.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o conducătoare auto, de 45 de ani, din Piatra-Neamț, efectua manevre de parcare, ar fi căzut cu autoturismul în albia râului Cuiejdi.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

De menționat este faptul că primăria nu a montat peste tot borduri care să protejeze pe cei care parchează în zona respectivă, lucru care ar împiedica autoturismele să ajungă în albia râului. Și nici măcar vegetația de pe zidurile din beton nu este curățată, pentru a permite o vizibilitate sporită celor care parchează lângă albia pârâului.

Publicitate