O femeie a fost condamnată după ce a furat produse din market, ca mai apoi să le dea de pomană!

O femeie din Constanta a fost condamnată la 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt, la care se adaugă și 3600 de lei amendă. Aceasta a precizat că a sustras bunurile pentru a le da de pomană.

Aceasta a fost este acuzată că a sustras din incinta hypermarket-ului Lidl bunuri şi produse alimentare în valoare totală de 146,76 lei: două pijamale de băieţi, o pereche de chiloţi, un pachet de plasturi, trei bucăți de macrou afumat şi trei muşchiuleţ de porc, pe care le-a introdus în geanta personală, fără a achita contravaloarea acestora.

Potrivit casierei, la casa de marcat s-a prezentat o femeie care a așezat pe banda rulantă o pâine feliată și un pachet de margarină, pe care le-a achitat. Pentru că i-a trezit suspiciuni, casiera i-a ceut femeii să deschidă geanta, moment în care observat în interior mai multe produse alimentare și nealimentare.

Dusă la audieri, femeia și-a recunoscut fapta comisă, declarând că a încercat să sustragă produsele pentru că nu avea suficienți bani să le plătească și intenționa sa le ofere unei femei nevoiașe, ce locuieşte în aceeaşi curte cu ea.

Femeia nu este la prima faptă de acest fel, ea fiind condamnat la Focșani, tot pentru furt.

Astfel, pentru că și-a recunoscut recunoscut comiterea faptei, a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare și 3600 de lei amendă. Sentința nu este definitivă.