O femeie ar fi fost lovită de un meteorit în timp ce își bea cafeaua pe verandă! – FOTO

Într-un incident incredibil, o femeie din Franța a fost lovită de un obiect misterios în timp ce își savura cafeaua pe veranda casei sale din orașul Schirmeck, în nord-estul țării.

Potrivit informațiilor furnizate de presa internațională, incidentul a avut loc pe data de 6 iulie 2023 și a creat o serie de întrebări și speculații cu privire la originea acestui eveniment șocant.

Publicitate

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost martorul unei experiențe neobișnuite în timp ce se bucura de liniștea dimineții pe veranda sa. Brusc, un zgomot puternic a zguduit acoperișul casei sale, iar în urma acestui eveniment, un obiect ciudat, asemănător cu o piatră de mărimea unei cireșe, a căzut direct în pieptul femeii.

Initial, ea a crezut că a fost lovită de o pasăre sau poate de un liliac zburător. Cu toate acestea, o privire atentă la obiectul misterios a dezvăluit ceva surprinzător – părea a fi o rocă, dar nu una obișnuită. Conștientă de caracterul straniu al situației, femeia a decis să ducă piatra către un expert în geoștiințe, Thierry Rebmann, de la Universitatea din Basel, pentru investigații mai amănunțite.

Potrivit declarațiilor lui Rebmann, piatra prezenta caracteristici tipice ale unui meteorit, sugerând că aceasta ar fi putut cădea din cer. Analizele ulterioare au arătat că obiectul conținea elemente comune în meteoriți, cum ar fi fierul și siliciul.

Cu toate acestea, unii experți s-au arătat sceptici cu privire la autenticitatea descoperirii, punând sub semnul întrebării faptul că ar fi vorba despre un meteorit.

În cazul în care se dovedește că această piatră misterioasă este cu adevărat un meteorit, acest incident ar fi al doilea caz cunoscut în istorie în care oamenii sunt loviți direct de astfel de obiecte căzătoare din spațiu. Rebmann a afirmat că este neobișnuit să găsești un meteorit într-un astfel de context și a invitat alți experți să examineze obiectul pentru a confirma sau infirma descoperirea sa.

În ciuda controverselor și a scepticismului din partea unor specialiști, cazul a generat interesul publicului și al comunității științifice, cu toții așteptând cu nerăbdare verdictul final privind originea acestei misterioase pietre căzătoare. Între timp, femeia a scăpat cu vânătăi minore în urma acestui eveniment incredibil, aducându-i aminte că uneori adevărata aventură poate fi chiar în propria ta curte.

Publicitate