O femeie care cerșea într-un scaun rulant s-a însănătoșit brusc la vederea polițiștilor – VIDEO

Scene comice pe o stradă din Tecuci, surprinse zilele trecute, au atras atenția trecătorilor și au dus la intervenția polițiștilor locali. O femeie care cerșea într-un scaun cu rotile s-a trezit brusc în picioare la vederea agenților, moment în care planul său de a păcăli oamenii a fost demascat.

Potrivit informațiilor furnizate de poliția locală din Tecuci, agenții au observat că femeia în cauză fusese amendată cu o zi înainte, când se presupune că nu folosea scaunul cu rotile.

Publicitate

Mai mult, un alt echipaj al poliției observase că fotoliul rulant era agățat noaptea de un gard, iar câteva zile a rămas acolo fără a fi folosit. Astfel, s-a deschis o anchetă pentru a verifica autenticitatea situației.

Când polițiștii au intervenit, au condus-o pe femeie și pe soțul ei, care o supraveghea, la secție. Cei doi aveau asupra lor 900 de lei în bancnote de valoare mică, obținute din cerșetorie. Banii urmau să fie folosiți pentru a plăti o parte din amenzile primite pentru comportamentul ilegal.

Conform declarațiilor comandantului Poliției Locale Tecuci, Ionuț Bejan, atât femeia cât și soțul acesteia au fost sancționați în ziua respectivă cu câte 300 de lei fiecare, însă nu era prima dată când erau prinși în astfel de activități ilegale.

Potrivit informațiilor, soții locuiau în Focșani, județul Vrancea, și ar fi încercat să profite de mila oamenilor pentru a-și obține bani din cerșetorie. În cele din urmă, amândoi au primit o amendă de 700 de lei fiecare pentru cerșetorie.

Această situație absurdă a stârnit amuzamentul trecătorilor și a pus în lumină necesitatea unei vigilanțe sporite din partea autorităților pentru a combate astfel de practici ilegale și a proteja publicul de tentativele de înșelăciune.

Publicitate