O femeie care era nașă la o nuntă, și-a pierdut poșeta în care era darul pentru tinerii căsătoriți!

O femeie dintr-o comună ieşeană a pierdut geanta în care se aflau 7.600 de lei, sumă pe care urma să o dea la o nuntă în calitate de naşă. Geanta a fost găsită de o altă femeie care a anunţat imediat Poliţia.

Poliţiştii ieşeni susţin că o echipă de patrulare aflată pe raza comunei ieşene Trifeşti a fost sesizată de o femeie care a găsit o geantă cu bunuri şi bani, pe drumul din localitate.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o pe proprietara poşetei, fiind vorba de o femeie de 32 de ani, care a pierdut geanta chiar în ziua în care era naşă de cununie. Poliţiştii i-au restituit geanta cu bunuri şi cei aproximativ 7.600 de lei.

„Zilele trecute, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, pe raza comunei Trifești, Andrei și Miruna, polițiști în cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani, au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că a găsit o geantă cu bunuri și bani, pe drumul public.

Polițiștii nu au stat pe gânduri și au demarat de îndată verificările, astfel că, la scurt timp, au identificat-o pe proprietara poșetei, fiind vorba de o femeie de 32 de ani, care a pierdut geanta într-o zi importantă pentru ea, respectiv ziua în care era nașă de cununie.

Colegii noștri i-au restituit geanta cu bunuri și cei aproximativ 7.600 de lei, proprietara fiind profund recunoscătoare femeii care a anunțat polițiștii, dar și colegilor noștri care au ajutat-o să își recupereze bunurile într-un timp atât de scurt.

O felicităm pe femeia care a predat geanta colegilor noștri, pentru gestul său și apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi.
Totodată, suntem mândri de colegii noștri care au dat dovadă de implicare și profesionalism și care au contribuit la crearea unui final fericit al poveștii.”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.