O femeie dă foc unui dispozitiv într-un magazin de electrocasnice, în Mall (VIDEO)

O femeie în vârstă de 44 de ani din București a fost surprinsă când a incendiat un magazin de electrocasnice dintr-un mall din Capitală. Totul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere.

Poliția a fost sesizată de reprezentanți unui magazin de aparatură electronică dintr-un mall din Sectorul 6 cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat un incendiu în incinta magazinului, informează Antena3.ro.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Polițiștii Secției 22 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în București, la adresa unei femei, în vârstă de 44 de ani bănuită de săvârșirea faptei.

Femeia a fost condusă la sediul subunității pentru continuarea cercetărilor, însă nu vrea să declare nimic despre cele întâmplate.