O femeie declarată moartă a început să bată în sicriu în timpul înmormântării. Rudele au dus-o apoi la spital

O scenă mai ceva ca în filmele de groază a avut loc în timpul unei înmormântări din Peru. Rosa Isabel Cespedes Callaca, femeia declarată decedată de medicii legiști, a bătut insistent în capacul sicriului. Rudele au dus-o de urgență la un spital din zonă.

Femeia a fost declarată moartă de medicii legiști, insă în timpul înmormântării, femeia a întrerupt brusc slujba în momentul în care a bătut puternic în capacul sicriului.

Decesul femeii a survenit în urma unui grav accident rutier. În data de 26 aprilie a avut loc înmormântarea femeii, unde au participat apropiații și familia Rosei Isabel Cespedes Callaca. Juan Segundo Cajo, îngrijitorul cimitirului, a declarat că a văzut-o pe Rosa transpirată și în viață, iar după s-a dus direct la birou și a sunat la poliție.

Membrii familiei și apropiații au așezat sicriul pe umeri, iar în acel moment, din interior s-a auzit un zgomot puternic. Oamenii au coborât sicriul și l-au deschis, iar când au scos capacul au descoperit că femeia îi privea și respira foarte greu.

Rudele femeii au fost în stare de șoc și au așezat sicriul în mașină, apoi au dus-o la spitalul Lambayeque, Peru. Când a ajuns la spital, Rosa Isabel Cespedes Callaca, dădea semne destul de slabe de viață, iar medicii de la spital au conectat-o la aparate, însă starea ei s-a deteriorat rapid și a murit după câteva ore.

Poliția din Peru desfășoară în prezent inestigații pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat la Spitalul Regional Lambayeque.

VIDEO poate fi urmărit aici