O femeie este bătută de poliţişti în mijlocul străzii, după ce a refuzat să fie încătuşată! – VIDEO

Seara trecută, comuna Potlogi din județul Dâmbovița a fost martora unui incident șocant, capturat în imagini revoltătoare primite de Fii Observator.

În materialul video, doi agenți de poliție încearcă să încătușeze o femeie care opune rezistență, iar situația escaladează într-o confruntare fizică brutală pe stradă.

Publicitate

Momentul tulburător a fost înregistrat și difuzat de Fii Observator, iar în imagini se poate observa cum polițiștii trântesc femeia la pământ și apoi o lovesc cu picioarele.

În timpul altercației, se aude o persoană strigând „Băi, nu da în ea! Băi! De ce dai în ea? Nu da în ea!”. Până în acest moment, nu se cunoaște motivul incidentului și nici dacă superiorii agenților de poliție sunt la curent cu comportamentul acestora.

Întregul incident ridică semne de întrebare cu privire la modul în care forța a fost aplicată și dacă poliția a acționat în conformitate cu procedurile legale.

ACTUALIZARE: „La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Titu, în timp ce se aflau pe raza localității Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate.

În momentul controlului, după ce polițiștii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate, plăcuțele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul, șoferița ar fi manifestat un comportament agresiv verbal și a refuzat să coopereze cu polițiștii, moment în care aceștia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unității de poliție în vederea luării măsurilor legale.

Ulterior, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

De asemenea, în ceea ce privește comportamentul polițiștilor și modul de intervenție, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru dispunerea măsurilor legale”, se precizează în comunicatul IPJ Dâmbovița.

CLIPUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI

Publicitate