O femeie fără permis a reușit ”performanța” de a-și accidenta propria mamă!

O femeie de 40 de ani din localitatea Armeni, județul Sibiu, și-a accidentat grav mama în timp ce încerca să parcheze mașina în curtea casei, deși nu deținea permis de conducere, relatează News.ro.

Polițiștii sibieni au fost solicitați marți să intervină la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 65 de ani.

„În timp ce conducea un autoturism cu intenția de a-l parca în curtea unui imobil, deși nu deține dreptul de a conduce, o femeie în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama sa, aflată în curte,” a transmis IPJ Sibiu.

La fața locului au fost trimise echipaje medicale, inclusiv un echipaj de descarcerare, deoarece victima a rămas imobilizată sub autoturism. „Echipajul SAJ prezent la fața locului a preluat victima și a transportat-o la UPU Sibiu.

Pacienta policontuzionată a suferit traumatisme craniene, faciale, de membre superioare și toracice. Starea este relativ stabilă, dar necesită investigații amănunțite în Unitatea de Primiri Urgențe,” au transmis reprezentanții Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale ce se impun.

Publicitate