O femeie însărcinată și mai mulți copii au scăpat ca prin minune să fie spulberați de un inconștient! (VIDEO)

O cameră de bord a surprins momentul în care un autoturism marca Skoda a făcut mai multe depășiri periculoase în apropiere de Cluj-Napoca, punând viața mai multor persoane în pericol.

Practic, doar o minune a făcut să nu avem o nouă tragedie pe drumurile țării.

După cum se poate vedea în prima depășire, total neinspirată, șoferul a ieșit în afara drumului pentru a evita ciocnirea frontală cu alte mașini care veneau de pe contrasens.

„Două mașini în care se aflau și copii au evitat la limită să fie spulberate de acest CJ 85 ***, în zona Făget pe direcția Sf. Ion – Mănăștur.

În prima mașină in care era sa intre, se afla colegul nostru motociclist / actorul Radu Lărgeanu împreună cu soția însărcinată care a suferit un șoc in urma întâmplării”, arată cei de la Comunitatea Moto Cluj – Asociația CMC, pagina de Facebook pe care a fost publicată și filmarea.

În filmare se vede cum șoferul aceleiași mașini a depășit încă odată, pe linie continuă, și a intrat pe banda sa de mers cu puțin înainte de o coliziune cu un alt autoturism.

În urma difuzării în spațiul public a acestor imagini, unde sunt observate manevrele de depășire efectuate de un conducător auto, polițiștii Biroului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, fiind astfel demarate verificări pentru identificarea persoanei în cauză, stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale față de aceasta, informează cluj24.ro.