O femeie l-a dat în judecată pe Klaus Iohannis, solicitând compensații de 2 milioane de euro!

Un caz aparte a atras atenția magistraților din Constanța, unde o femeie a formulat o acțiune în instanță împotriva Președintelui României, Klaus Iohannis, solicitând retroactiv suma de 2 milioane de euro pentru creșterea unui copil care, între timp, a devenit adult și are 40 de ani.

Femeia, care a depus cererea în instanță vara trecută, nu a prezentat niciun argument care să justifice solicitarea sumei impresionante de 2 milioane de euro.

Publicitate

Potrivit documentelor, petenta a menționat că l-a chemat în judecată pe Klaus Iohannis pentru a-i plăti suma de 2.000.000 de euro sau echivalentul în lei pentru creșterea copilului minor, având în vedere hotărârea judecătorească care l-a declarat major la 18 ani, în urmă cu 22 de ani.

Magistrații constănțeni au solicitat reclamantei să prezinte motivele „de fapt și de drept”, precum și dovezi care să susțină cererea sa. Cu toate acestea, procedura de verificare a relevat că cererea depusă nu îndeplinea cerințele legale.

Conform Codului de Procedură Civilă, reclamanta a fost notificată cu privire la lipsurile cererii de chemare în judecată și i s-a acordat un termen de 10 zile pentru a le remedia.

Până la expirarea termenului prevăzut de lege, femeia nu a îndeplinit obligațiile impuse de instanță, respectiv indicarea clară a obiectului cererii și a motivelor de fapt ale acesteia. Ca urmare, cererea de chemare în judecată a fost anulată, iar cauza nu a putut fi judecată.

Publicitate