O femeie s-a căsătorit cu socrul ei de 60 ani, după ce a divorţat de soţ și au o fetiță împreună

O femeie a povestit cum s-a căsătorit cu tatăl vitreg al soțului ei și a făcut împreună şi un copil, după ce amândoi au divorțat, în ciuda unei diferențe de vârstă de 29 de ani, informează observatornews.ro.

Erica Quiggle, în vârstă de 31 de ani, din Kentucky, s-a îndrăgostit de socrul ei, Jeff Quiggle, în vârstă de 60 de ani, încă de pe vremea când amândoi erau căsătoriţi. Când relaţia cu primul ei soţ şi tatăl copilului lor de 9 ani, Justin Towell, a început să scârţâie, prin 2011, socrul a i-a oferit un umăr pe care să plângă.

Erica era casnică. Avea doar 19 ani când s-a căsătorit cu Justin, dar ulterior focul iubirii a început să se aprindă în direcţia lui Jeff şi să pălească în ceea ce priveşte căsnicia celor doi.

Nu a vrut să rănească pe nimeni și cu un decalaj de vârstă de aproape 30 de ani, a încercat să se lupte cu sentimentele sale, să reprime totul şi să îşi vadă de viaţă. Totul s-a schimbat însă în 2017, moment în care atât Jeff, cât şi Erica au divorţat de partenerii lor, iar socrul i-a dezvăluit că avea de asemenea sentimente puternice faţă de ea. La scurt timp au decis să-şi facă publică dragostea, indiferent de consecinţe.

S-au căsătorit în august 2018, apoi câteva luni mai târziu a venit pe lume şi fiica lor, Brexlee.

„Sună scandalos, dar am avut această dragoste pe care nu o putem nega. În ciuda tuturor, relația noastră este acum perfectă. Jeff este sufletul tânăr și eu sunt sufletul bătrân. Râde când spun asta, dar totul a funcționat între noi, iar Justin a fost cel mai înțelegător om” spune Erica.

Femeia împărtășește custodia fiului său cu Justin, care s-a recăsătorit și trăiește încă în aceeași comunitate strânsă, la fel ca și mama sa, și îi dorește acum tot binele din lume, potrivit Daily Mail.

Erica, care iubea hainele de epocă şi moda din vremurile anterioare, a început să participe la expoziţii auto şi la concursuri de modele pentru moda vintage sau la diferite evenimente locale. Socrul ei vitreg, Jeff, era unul dintre organizatorii spectacolelor, lucru care i-a apropiat destul de repede.

„Îl cunoșteam de fapt de la 16 ani, dar, bineînțeles, nu aveam nicio legătură la vârsta respectivă” a adăugat femeia.

La sfârşitul anului 2015 au început să îşi spună fiecare ofurile, Erica mărturisind că are probleme conjugale: „A venit un moment în care am discutat despre Justin și am spus că nu mai pot face asta. Am simțit că sunt blocată.”

Jeff a devenit umărul ei pe care să plângă, până când a decis în final că trebuie să facă ceva. S-a destrămat inevitabil şi căsătoria lui Jeff cu mama lui Justin, care s-au separat în septembrie 2016, urmând ca mai târziu, în aceeaşi toamnă, să divorţeze şi Erica şi Justin.

Întorcându-se acasă la părinții ei, Erica a recunoscut că a fost devastată de despărțire: „Mi-am iubit copilul atât de mult și de aceea am rămas căsătorită atât. A fost sfâșietor să-l iau de la tatăl său şi să îl duc departe. Am trăit cu fiul meu și cu părinții mei aproximativ un an – și a fost greu.”

Amândoi singuri, Jeff i-a recunoscut ulterior Ericăi că avea sentimente profunde pentru ea. Dorind să fie sinceră cu Justin, tânăra i-a spus ce se întâmplă și a fost uimită de răspunsul său mai mult decât înţelegător:

„Am avut o conversație profundă cu el despre cum nu voiam să-l rănesc, dar i-am spus că dragostea mea și a lui Jeff era atât de puternică încât nu ne puteam renunța unul la celălalt. El a fost atât de susținător și a spus: ‘Dacă iubești pe cineva, îi iubești, nu poți decide pe cine iubești şi pe cine să nu’”.

Și în vara anului 2017, după ce ambele divorțuri au fost finalizate, Erica și Jeff au simțit că a sosit momentul ca relaţia să devină publică. În toamnă s-a mutat la el: „A trăi împreună a fost cel mai bun lucru vreodată. Toată lumea se ceartă, dar relaţia noastră era mereu paşnică. Ne-am petrecut tot timpul împreună, am plecat în excursii, el m-a dus în tot felul de locuri”.

În prezent, Erica ăşi doreşte doar să îndepărteze zvonurile potrivit cărora ar fi divorţat de Justin pentru a fi cu Jeff, dar recunoaşte că atracţia dintre ea și al doilea soț a fost instantanee.

„Când am luat decizia de a divorța, căsătoria noastră nu funcționa. Jeff era foarte educat și înțelept. Mă învața mereu lucruri și când vorbea cu mine, aveam toți fluturii în stomac. Nu am mai simţit asta până acum. Văzându-l trăindu-și visele cu succesul său la locul de muncă, a pus totul în perspectivă pentru mine. Mi-am dat seama că dorea mai mult de la viață, îmi plăcea asta” a mai spus femeia.

„Diferența de vârstă dintre mine și Erica nu ne deranjează. Oricum oamenii cred în general că am în jur de patruzeci de ani!” a menţionat şi Jeff.