O femeie susține cu acte că este proprietarea Soarelui și ne cere să-i plătim chirie!

María Ángeles Duran, în vârstă de 49 de ani, se declară proprietara Soarelui și deține un certificat de proprietate care atestă acest lucru. În baza acestui certificat, María Ángeles cere să fie plătită pentru energia radiată de stea.

Proprietara Soarelui afirmă că deține acest titlu din 2010, susținând că în SUA există o lege care interzice statelor să revendice planetele, dar nu interzice acest lucru unui cetățean privat. Astfel, ea a considerat că poate deveni proprietara Soarelui.

María Ángeles Duran intenționează să ceară chirie pentru energia solară, dorind să doneze 50% din câștiguri autorităților fiscale, 40% pentru cercetare și 10% pentru persoanele sărace.

În încercarea de a valorifica Soarele, femeia a postat un anunț pe eBay, însă tehnicienii site-ului l-au eliminat rapid. Aceștia au considerat că anunțul ar fi putut deveni o escrocherie, menționând că pe eBay se pot vinde doar lucruri reale.

María Ángeles a depus plângere împotriva eBay, argumentând că Soarele este real și vizibil, iar eliminarea anunțului ei i-a cauzat pierderi financiare semnificative.

Femeia susține că a primit deja 600 de „comenzi” în Vigo, Spania, înainte ca anunțul să fie șters, conform B1TV.

Publicitate