O fetiță încântătoare își dorește să meargă. Are nevoie de o proteză. Dăm o mână de ajutor?

O fetiță abandonată de părinți și crescută de o bunică, își dorește din tot sufletul să poată să meargă. Nu ca ceilalți copii, ci cu o proteză, dar și așa, Ioana ar fi cea mai fericită.

Povestea ei și strigătul de ajutor au fost făcute publice de Asociația de Inițiativă Civică și Dezvoltare Târgu Neamț:

”Ioana este o fetiță încântătoare pe care viața a încercat-o și a lipsit-o de cele mai frumoase momente ale copilăriei. A fost abandonată de părinți și crescută de bunică care este acum mama pentru ea. Bunica face tot posibilul să îi ofere o viață normală.

Când alți copii își doresc jucării, haine noi sau tablete, Ioana are o mare dorință SĂ POATĂ SĂ MEARGĂ.

Tristețea din ochi ei și inocența din privire te lovesc cu putere și nu poți crede că un copil poate duce o durere așa de mare. Visează cu ochii deschiși să poată face ceea ce fac ceilalți copii iar noi, cu ajutorul vostru, o să îi îndeplinim visul!

Visul ei este o proteză de picior pe care Casa de Asigurări de Sănătate nu o decontează decât în proporție de 58% (9542 lei costă proteza iar Casa de Asigurări de Sănătate decontează suma de 5460,54 lei).

Haideți să punem puțin câte puțin și să strângem suma de 4081,46 iar de 1 iunie să îi facem cel mai frumos cadou pe care îl poate primi: să poată merge!

Puteți face ca visul unui copil să devină realitate donând în conturile de mai jos cu mențiunea „proteză pentru Ioana”.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

RON: RO21BTRLRONCRT0558518101
EUR: RO68BTRLEURCRT0558518101
Beneficiar: ASOCIAȚIA DE INIȚIATIVĂ CIVICĂ ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ NEAMȚ
Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22.
PayPal: donatii@aicdl.ro