O fotografie cu un porc pârlit și tranșat în parcarea blocului, a devenit virală! (VIDEO)

Deși mai multe publicații online își ”dispută” zona geografică în care porcul a fost pârlit în parcarea dintre blocuri, indiciile arată că evenimentul s-a petrecut undeva în municipiul Pitești.

Fotografia apărută pe rețelele de socializare în 2020 se regăsește acum, în preajma Ignatului, pe majoritatea grupurilor de Facebook din țară, fiecare oraș revendicându-și ”opera”.

Cert este că pârlirea și tranșarea porcului au avut loc în județul Argeș, municipiul Pitești, informează argesulonline.ro:

Scene incredibile s-au derulat azi de dimineaţă, în parcarea din spatele unui bloc din cartierul piteştean Craiovei. Câţiva localnici au tăiat un porc şi s-au apucat să-l pârlească şi să-l tranşeze într-o parcare rezidenţială din cartier, notează sursa citată.

Câteva imagini, surprinse de mai mulţi piteşteni revoltaţi, au făcut deja înconjurul internetului, în special în grupurile de localnici. Nu va dura, însă, mult, şi aceste imagini vor face, foarte probabil, şi înconjurul mapamondului.

Din informaţiile de care dispunem, la ora redactării acestor rânduri, Poliţia locală din Piteşti s-a autosesizat (în baza imaginilor despre care scriam mai sus) şi va interveni pentru a curma dezmăţul.