O instituție publică caută pe Facebook viitori angajați care vor primi un salariu de 20.000 lei pe lună!

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunțat că își extinde echipa de specialiști IT&C și oferă un salariu de aproape 4.000 de euro pentru a atrage experți în domeniul tehnologiei.

Anunțul a fost făcut public pe pagina oficială de Facebook a CNAS, într-o mișcare neobișnuită pentru o instituție guvernamentală.

CNAS caută să angajeze cinci specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației pentru a contribui la dezvoltarea și întreținerea sistemelor și platformelor software critice pentru funcționarea eficientă a sistemului de asigurări de sănătate din România.

Salariul oferit pentru aceste poziții este de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro, ceea ce îi plasează printre cei mai bine plătiți specialiști IT din sectorul public.

În anunțul de recrutare, CNAS precizează că candidații interesați trebuie să aibă experiență în domeniul hardware-ului, rețelelor, dezvoltării software sau bazelor de date. Proba scrisă pentru aceste poziții va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

Această inițiativă a CNAS de a oferi salarii competitive pentru specialiștii IT&C reprezintă o mișcare strategică pentru a atrage talente în domeniul tehnologic și pentru a se asigura că instituția rămâne la curent cu cele mai recente tehnologii și soluții software în dezvoltarea și gestionarea sistemelor sale.

Publicitate