O jucătoare în vârstă de 16 ani a fost sărutată pe gură și atinsă pe fund de tatăl și de antrenorul ei!

Sara Bejlek (16 ani, 209 WTA) din Cehia s-a calificat pe tabloul principal de la US Open, însă a provocat un scandal uriaș în lumea tenisului după ce tatăl și antrenorul ei au atins-o în mod nepotrivit la finalul partidei decisive.

Sara Bejlek a învins-o pe Heather Watson din Marea Britanie, 3-6, 6-4, 7-5, în ultimul tur al calificărilor și a declanșat bucuria în rândul apropiaților săi, scrie stiripesurse.ro.

Astfel, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, tatăl tenismenei a atins-o în mod repetat pe fund și a sărutat-o pe gură, iar antrenorul tinerei s-a comportat într-un mod asemănător.

„Fanii de pe social media au răbufnit. Calificarea pe tabloul principal de la US Open a fost umbrită de momentele de la final. Tatăl și antrenorul ei au atins-o pe fund în timpul îmbrățișării. Ulterior, tânăra a plecat zâmbind și salutând fanii”, scriu australienii de la news.com.au, conform digisport.ro.

„Sara Bejlek și îmbrățișările care i-au reviltat pe fani. După victoria din ultimul tur al calificărilor, o îmbrățișare mai expansivă dintre sportivă, tatăl și antrenorul ei a stârnit controverse. După ce a învins-o pe Heather Watson, tânăra și-a îmbrățișat prelungit tatăl, care a sărutat-o pe gură. În imagini se observă cu atât tatăl ei, cât și antrenorul, o ating pe fund.”, scriu și italienii de la ubitennis.com.

„Imaginile sărbătorii cu tatăl, antrenorul și jucătoarea de tenis provoacă indignare. Atât tatăl, cât și antrenorul, o îmbrățișează și pun mâna pe fesele sportivei, lucru care a stârnit indignare”, notează și marca.com.

„‘E mai mult decât nepotrivit. Clipul face ravagii pe rețelele sociale, după gesturile total nepotrivite făcute de tatăl sportivei”, au scris și jurnaliștii de la sportskeeda.com.