O mamă și-a mutat fetița de 6 ani la o altă școală, deoarece nu a fost acceptată cu unghii cu gel! – VIDEO

O mamă singură și însărcinată, cunoscută sub numele de Noel, a devenit subiectul unei dezbateri aprinse pe social media după ce a dezvăluit că și-a mutat fiica de șase ani la o altă școală din cauza regulilor stricte privind aspectul personal.

Fetița lui Noel, Giada, a fost motivul schimbării școlii, deoarece la instituția anterioară nu i s-a permis să poarte lac de unghii. Într-un videoclip postat pe TikTok, Noel a prezentat momentul în care fiica sa se bucură de o manichiură cu gel săptămânal la un salon de înfrumusețare.

Fiica mea nu putea să poarte ojă la vechea ei școală, așa că am schimbat-o de școală și acum își face manichiura cu gel o dată pe săptămână”, a scris Noel deasupra videoclipului, generând o reacție puternică din partea comunității online.

 

@_the1stnoelim THAT mom♬ greedy – Tate McRae

Controversa s-a intensificat în secțiunea de comentarii, unde oamenii au fost împărțiți în privința deciziei mamei. Mulți au criticat-o, acuzând-o că pune aspectul estetic al fiicei sale mai presus de educația acesteia.

Dezbaterea a atins punctul culminant atunci când unii au pus sub semnul întrebării prioritățile lui Noel, având în vedere că este și însărcinată cu al doilea copil.

Cu toate acestea, susținătorii lui Noel au argumentat că fiecare părinte are dreptul de a decide asupra aspectului personal al copiilor lor și că alegerea de a schimba școala a fost una legitimă pentru a îi oferi fiicei sale posibilitatea de a se exprima într-un mod care să o facă fericită.

Această poveste continuă să provoace reacții mixte pe rețelele sociale, evidențiind complexitatea deciziilor parentale și variatele perspective asupra priorităților în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor.

Publicitate