O mână de ajutor pentru o mamă cu 6 copii din Piatra-Neamț

Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului este perioada anului în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui.

Crăciunul este momentul de relaxare, de bucurie, de reîntâlnire cu cei dragi, dar este și momentul când trebuie sa ne gândim la cei nevoiași din jurul nostru. Noi, împreună, putem să aducem mângâiere, alinare, ajutor și speranța celor aflați în nevoie.

Un astfel de caz este cel al Anișoarei, o tânără mamă din Piatra-Neamț care, împreună cu cei 6 copii ai ei, încearcă să treacă peste această iarnă doar cu alocația celor mici, în valoare de 750 de lei.

Anișoara și-a făcut curaj și și-a spus povestea pe Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Unul dintre cei care nu au rămas indiferenți la acest caz este Daniel Niță, managerul Trust CCDP, care îi va plăti cheltuielile ce țin de chirie și întreținere pentru această iarnă, în valoare de 5.000 de lei.

Mai jos, puteți citi postarea Anișoarei:

Am fost casatorita 13 ani, din aceasta casatorie au rezultat 5 copii minunati, am avut un sot bun si o familie frumoasa, o casa la care am muncit si pentru care am facut sacrificii, intr-un cuvant, am avut o viata normala.

Dar cum viata e plina de surprize si nu stim ce ne asteapta de azi pe maine, fostul sot a cazut in patima alcoolului si jocurilor de noroc, odata cu asta, au inceput certurile si violentele, ne mai putand rabda, mi-am luat copilasii si am plecat, mutandu-ne cu chirie in diferite locuri.

Am muncit pe branci, am avut chiar si doua servicii sa imi pot intretine si creste copiii.

La un moment dat, am zis sa incerc sa imi refac viata, asa ca am inceput o relatie cu un barbat, avand si el doi copii din prima casatorie.

Desi ne-am impus de la inceput sa nu mai facem copii, Dumnezeu se pare ca avea alte planuri, asa ca ramanand insarcinata, el nu a fost de acord si ma trimis sa fac avort, iar cand i-am spus ca nu sunt de acord, ma parasit plecand din tara si nu a mai dat nici un semn.

Eu am pastrat sarcina si dumnezeu ma binecuvantat cu o minunatie de baietel frumos si sanatos, care mi-a umplut sufletul de iubire si fericire.

Ceilalti 5 copii, sunt mari si chiar daca am trecut prin multe greutati impreuna, am avut si multe bucurii si ne-am multumit mereu cu ce ne-a oferit bunul Dumnezeu.

Am 4 fete si un baiat din care 2 gemene + bebe care e tot baiat. Fetele au: cea mare 18 ani si e in ultimul an de liceu. Cea mijlocie 16 ani si e in clasa a 10 a tot la liceu. Gemenele au 13 ani si sunt in clasa a 7 a iar baiatul are 12 ani si e in clasa a 6a. Bebe are abia 2 luni jumate.

Eu am avut servici si lucrand ca ospatar intr-un restaurant, in timpul liber mai lucram si ca menajera la diverse familii, m-am descurcat cum am putut si am incercat din rasputeri sa ii tin pe toti in scoala si sa le ofer strictul necesar.

Problemele au inceput sa apara, dupa ce am nascut, ne mai putand sa lucrez, am acumulat datori la chirie si intretinere si cu facturile am ramas in urma.

Am mai fost ajutata de cateva organizatii la nivel local si ne sustin in continuare cand au posibilitatea.

Dar pentru ca nu am un venit stabil, mi-e foarte greu, mai ales acum ca vin si sarbatorile si ma gandesc cu groaza ca a venit frigul si pentru ca nu am centrala in apartament, ne incalzim cu 2 calorifere electrice, asta inseamna facturi mari la electricitate.

Abia din februarie, sper sa imi fie putin mai usor, caci atunci imi vine indemnizatia de cresterea copilului, iar pana atunci, va trebui sa ma descurc doar cu alocatia celor mari, asta insemnand 750 de lei, in conditiile in care, din acesti banuti, trebuie sa tin si copiii in scoala si sa reusesc sa mă descurc cu toate.

Nu mai zic, doamne fereste sa se imbolnaveasca vre unul, ca la cat de scumpe sunt medicamentele…

Cu toate astea, nu imi pierd nadejdea in Dumnezeu si stiu ca are un plan de rezerva si pentru noi si cum stiu ca el are ingerii lui aici pe pamant, trag nadejde ca ne va trimite si noua un inger de om, care sa ne ajute sa trecem peste acest impas.

Suntem din Piatra Neamt! Va multumesc si va doresc tuturor numai bine si bunul Dumnezeu sa ne tina pe toti in paza sa. Doamne ajuta! 

Cei care doresc să i-a legătura cu Anișoara, o pot face la numărul de telefon: 0754910629.

Pentru donații, Ro18CECE C001946355597911 Beneficiar Florea Anisoara Violeta

Publicitate