O mare legendă a sportului a fost prinsă, la 79 de ani, în timp ce se întreținea cu menajera!

Fosta mare legebdă a handbalului românesc, Cristian Gațu, în vârstă de 79 de ani, a stârnit un val de controverse după ce a decis să pună capăt mariajului său cu Tamara, conform unei cereri de divorț depuse la Tribunalul Beiuș, județul Bihor.

Motivul invocat în cerere a fost cicălelile nevestei, conform informațiilor obținute de ebihoreanul.ro.

Publicitate

Cu toate acestea, realitatea pare să fie mult mai tulburătoare decât aparențele. Surse apropiate cazului susțin că Gațu ar fi fost prins într-o aventură extraconjugală cu văduva unui fost handbalist, care a-i putea fi fiică.

În fața instanței, femeia în cauză a negat vehement orice implicare romantică, afirmând că este doar o simplă menajeră în serviciul lui Gațu.

Cu toate acestea, probele aduse în fața instanței, inclusiv fotografii compromițătoare surprinse de detectivii particulari, arată că cei doi s-ar fi afișat public împreună, ținându-se de mână pe străzile orașului.

În urma acestui scandal, Tamara Gațu, rămasă singură și înșelată, solicită daune morale în valoare de 500.000 lei, precum și o pensie de întreținere lunară de 5.000 lei, conform informațiilor obținute de Adevărul.

Publicitate