O mașină de Poliție cu doi deținuți s-a răsturnat în urma unui impact (VIDEO)

Doi polițiști sunt răniți după ce au intrat cu mașina într-un alt autoturism, în București. În maşina poliţiei se aflau şi doi deţinuţi.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază pe Bulevardul George Coșbuc. Maşina poliţiei care transporta deținuți era în misiune. Avea semnalele acustice și luminoase pornite în momentul în care a fost lovită de o altă mașină condusă de o femeie, notează Observatoenews.ro.

„Șoferul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Coşbuc dispre Bd. Tudor Vladimirescu catre Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns în zona Rond Coșbuc a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 ani.

Din impact, mașina Poliției s-a răsturnat pe plafon. Două persoane, pasageri pe locurile din spate în autospeciala de poliție, au primit îngrijiri medicale.”, informează reprezentanţii poliţiei.

Martor via Fii Observator: Eu am filmat, eram în faţa locului unde lucrez. S-a auzit un zgomot puternic și am mers să văd ce s-a întâmplat. Accidentul a avut loc chiar în intersecție la Coșbuc, pe Bulevardul Libertăți 1. Din câte am inteles, echipajul de poliție avea în jur de 100 km/h. În echipajul poliției erau și 2 deţinuţi încătușați.

Martor via Fii Observator: Toată lumea este bine, pe bancheta din spate erau doi bărbaţi încătuşaţi care nu au solicitat intervenţia ambulanţei, iar şoferul a ieşit din maşină nevătămat.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a vedea cum s-a produs mai exact accidentul.