O nuntă a avut loc fără mireasă, după ce i s-a rupt apa înainte de prezentarea la Starea Civilă!

Un eveniment neașteptat a amânat o nuntă planificată din Şendriceni, când o tânără însărcinată în luna a opta a simțit dureri și a fost nevoită să meargă la spital. Cu doar o oră înainte de a ajunge în fața ofițerului de stare civilă, femeia a dat naștere unui băiețel de 2,7 kilograme, la 34 de săptămâni de sarcină.

Potrivit Monitorul de Botoșani, tinerii miri din Şendriceni se pregăteau să oficializeze căsătoria lor în fața ofițerului de stare civilă, dar înainte ca ceremonia să înceapă, viitoarei mirese i s-a rupt apa și a simțit dureri. Echipa de nuntași a abandonat pregătirile și au mers de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi.

Din cauza riscului apariției unor probleme la naștere, femeia a fost transferată cu o ambulanță la Botoșani, iar viitorii părinți au dorit să aibă copilul într-o căsătorie oficială. Au reușit să convingă primarul comunei Şendriceni să vină la Botoșani pentru a oficia căsătoria în capela Maternității.

După câteva ore, tânăra a adus pe lume un băiețel prematur, cu o greutate de 2,7 kilograme. Deoarece bebelușul era prematur, a fost internat și monitorizat în Terapie Intensivă, necesitând atenție specială pentru dezvoltarea sa.

După această neașteptată încercare, petrecerea de nuntă a continuat, însă fără prezența miresei care a fost ocupată cu aducerea pe lume a copilului lor. Familia și prietenii au sărbătorit în continuare în ciuda faptului că evenimentul nu s-a desfășurat conform planului inițial.

Acest cuplu din Şendriceni va avea o poveste de nuntă cu adevărat memorabilă, care a început cu o întârziere neașteptată, dar s-a încheiat cu venirea pe lume a unui micuț ce va aduce bucurie în viața lor.

Publicitate