O pisică fără stăpân, cu piciorul rupt, s-a prezentat singură la camera de urgență pentru a fi tratată! – VIDEO

O pisică fără stăpân a ajuns vedetă pe rețelele de socializare după ce a mers singură la camera de urgență a unui spital, pentru ca medicii să-i repare piciorul rupt. Totul a avut loc în orașul Bitlis din Turcia.

Pisica s-a îndreptat de una singură spre camera de urgență, unde a fost de îndată tratată de personalul medical al Spitalului de Stat Tatvan și apoi ținută o vreme sub supraveghere.

Patrupedul a așteptat puțin în camera de urgență, după care a mers în camera de intervenție chirurgicală. Dându-și seama că piciorul pisicii era rupt, personalul medical i-a acordat primul ajutor pisicii suferinde și i-a fixat piciorul și l-a bandajat.

Asistenta Abuzer Özdemir a declarat că au tratat pisica al cărei picior era rupt: „De 5 ani lucrez ca asistent medical la Spitalul de Stat Bitlis Tatvan. În timp ce lucram, am văzut o pisică intrând și a fost uluitoare. Când am ridicat-o pentru examinare, am observat că i s-a rupt piciorul și i-am pus o atelă.

Am ținut pisica sub supraveghere o vreme. După aceea, pisica s-a relaxat și a ieșit din nou de unde a venit, de parcă ar fi știut drumul. A început să vină la noi din când în când, și i-am slăbit atela pe care am făcut-o, astfel încât pisica să poată merge confortabil”.

 

@ahaber 🥲 #Tatvan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sekerek gelen bir sokak kedisi, adeta #sağlık çalışanlarından yardım istedi. #AHaber ♬ orijinal ses – A Haber

sursa: turkiyegazetesi.com.tr