O primărie a fost închisă în toiul zilei pentru ca toți angajații să meargă la petrecere!

Într-un episod cu iz de comedie neagră, Primăria din comuna Broscăuți, județul Botoșani, a șocat locuitorii în plină zi lucrătoare, pe 1 februarie, închizându-și porțile cu mult înainte de finalul programului.

Acțiunea aparent nejustificată a generat nemulțumire și întrebări printre localnici, întrucât nu exista nicio sărbătoare legală care să justifice întreruperea activității, informează antena3.ro.

În mod normal, o zi de joi ar trebui să fie una activă pentru administrația locală, dar primăria și-a suspendat activitatea încă de la ora 14:00.

Consecințele negative ale acestei decizii au devenit evidente atunci când un cetățean, aflat în așteptarea unor răspunsuri oficiale privind cererea sa pentru contracte de concesiune, a constatat cu surprindere că instituția era închisă, iar niciun angajat nu era prezent la locul de muncă.

Frustrarea cetățeanului a crescut atunci când a găsit porțile închise și fără nicio explicație. „Acum am venit, știind că programul lor este până la ora 16, ca la orice instituție publică. Am venit să depun această petiție. Cum să intru dacă poarta la aceasta oră este închisă”, a declarat cetățeanul afectat.

Imagini surprinse de Antena 3 CNN au arătat că toți cei 17 angajați ai primăriei erau prezenți la petrecerea zilei de naștere a unei secretare, lăsând instituția fără niciun reprezentant în timpul programului de lucru.

Confruntați cu insistențele presei și ale cetățenilor, primarul comunei Broscăuți a evitat discuțiile, închizându-și telefonul imediat ce a fost informat de închiderea primăriei.

Contactat telefonic de reporterii Antena 3 CNN, primarul a transmis că toți angajații sunt „pe teren” având „niște problemuțe cu o extindere de gaz”, deși imagini difuzate de televiziune au arătat angajații petrecând într-un restaurant.

Publicitate