O româncă a păcălit un spaniol de 93 de ani că a rămas însăcinată cu el. A primit 200.000 Euro

Instanța spaniolă anchetează o româncă arestată exact în momentul în care se pregătea să scoată o sumă mare de bani din contul unui bătrân de 93 de ani, pe care l-a sedus, scrie cotidianul El Comercio.

Românca l-a cunoscut pe bătrân într-un parc din Gijon, s-a împrietenit cu el și i-a câștigat încrederea. A început apoi să-l viziteze frecvent la locuința lui și apoi a pus la cale un plan prin care l-a înșelat și i-a luat toți banii, deloc puțini, informează libertatea.ro.

După cum se menționează în plângerea depusă la instanța de instrucție, „prin înșelăciune și profitând de situația victimei, ajungând chiar să-i spună că «a lăsat-o gravidă», inculpata l-a făcut să semneze un testament în favoarea ei, în care îi lăsa ei casa în care locuiește”.

Acțiunile legale împotriva româncei au fost inițiate de nepoata nonagenarului, când acesta a aflat că din contul bancar al bătrânului lipsea o sumă semnificativă de bani, 200.000 de euro și că acesta a scris un testament în favoarea femeii.

În plus față de ancheta din instanța de instrucție, o instanță penală din Gijon menține un dosar deschis pentru presupusul furt de bijuterii și numerar din casa bărbatului în vârstă de 93 de ani, atribuit tot româncei. Nu ar fi prima dată când acuzata este implicată în acest tip de infracțiuni.