O româncă a povestit cum e să fii căsătorită cu un musulman cu mai multe soţii! – VIDEO

Miriam, o româncă, a împărtășit recent într-un videoclip pe platforma TikTok experiența sa de viață alături de un bărbat musulman care are mai multe soții.

În clipul care a devenit viral, ea a dezvăluit că soțul ei nu doar că este căsătorit cu mai multe femei, dar are și o amantă, iar toate aceste relații sunt acceptate de fiecare dintre partenere.

Publicitate

În povestea sa, Miriam a explicat că într-o ecuație matrimonială musulmană, atunci când prima soție este de acord cu amanta sau cu alte neveste, acceptarea acestor relații devine o realitate inevitabilă pentru celelalte partenere.

Ea a subliniat că, în astfel de situații, nu există multe opțiuni pentru femei decât să accepte această situație sau să plece.

Miriam a explicat că, deși unii ar putea găsi această situație dificilă sau chiar intolerabilă, mulți oameni acceptă astfel de aranjamente, mai ales atunci când sunt implicați copii. Ea a relatat că soțul ei a ales-o pe ea pentru că a considerat-o potrivită să aibă grijă de copiii săi, iar fiecare soție primește după meritul și rolul său în familia extinsă.

În ceea ce privește relația cu soțul ei, Miriam a explicat că trebuie să bată la ușa acestuia înainte de a intra în camera lui, deoarece el are viața sa privată cu fiecare femeie. Astfel, nu îl poate deranja atunci când este ocupat vorbind cu una dintre partenerele sale sau când are alte activități.

”Când ești într-o religie musulmană sau într-o ecuație ca asta, nici trei avocați nu te mai scapă. Dacă prima nevastă este de acord cu amanta, cu iubirile extraconjugale, cu a doua nevastă, cu a treia sau a 47-a, parcă atâtea aveau voie, atunci eu nu mai am ce face.

Dacă tu ți-ai dat acordul și ai acceptat să trăiești în ecuația aceasta, nu mai ai ce face. Deci pur și simplu ori pleci ori accepți.

Dar când este vorba de copii, foarte multă lume acceptă multe lucruri și mulți nu se gândesc că și copiii ne cresc și până la urmă tot cu persoana aia rămân, că se gândesc că au trăit deja 10, 15, 20 de ani, tot cu tine mai trăiesc și restul vieții. Asta e. Dar nu toate soțiile de musulmani trăiesc rău.

În cazul meu, el are mai multe neveste, prima a rămas în Emirate pentru că are și acolo afacere. Ea a rămas acolo să se ocupe de afacere, iar eu l-am acceptat aici cu copiii. Și la ei fiecare femeie primește după merit.

El a considerat că eu aș fi bună ca bonă pentru copiii lui, să îi gătesc, să îi spăl și toate cele. Deci de aia trebuie să bat la ușa lui înainte să intru, pentru că el are viața lui privată cu fiecare femeie. Nu pot să îl deranjez dacă vorbește cu ea sau are conferințe”, a spus românca pe TikTok.

 

@mari.mirri Antwort auf @Anisoara Popa ♬ Originalton – •Miriam•

Publicitate