O româncă a sedus doi frați italieni de 70 de ani și a reușit să-i ”stoarcă” de 250.000 de euro!

Rezidentă în Torino, o româncă de 37 de ani a reușit să stoarcă de bani doi frați italieni, unul în vârstă de 70 de ani și altul în vârstă de 75 de ani.

Femeia a reușit să-i convingă pe frați să-i trimită 250.000 euro într-un cont deschis în țara natală. 

Prostituata româncă i-a promis fratelui mai mic, cel de 70 de ani, că se va căsători cu el și că în curând se vor muta împreună, notează stiridiaspora.ro

Femeia, care în viața de zi cu zi era prostituata, după ce i-a făcut pe bătrâni să creadă că vor avea o viață împreună, s-a întors acasă și de acolo a avut cele mai penibile scuze pentru a primi niște bani în plus. Fratele cel mare a contribuit și el pentru a o ajuta pe româncă.

Anchetele au fost coordonate de procurorul Mario Bendoni. Victimele au intentat o acțiune civilă în procesul, care a început ieri, miercuri, 13 octombrie, cu avocatul Carlo Bruno Scalenghe.

Potrivit presei din Italia, frații italieni nu sunt considerați capabili să ia decizii în mod independent, fiind cu dizabilități.

Într-o altă cauză, tribunalul din Catanzaro a condamnat un bărbat și două femei, între care o româncă, după ce au șantajat un comerciant cu imagini compromițătoare cu el și prostituata româncă. Femeia îi cerea sume lunare pentru tăcerea ei, sume care au crescut de la 500 de euro, la 2.000 de euro lunar, ajungând până la 30.000 de euro în total.

Judecătorul Tribunalului din Catanzaro i-a condamnat pe cei trei inculpați în procesul care a pornit de la șantajarea unui comerciant din Soverato, pentru a nu publica imagini în care apărea în timp ce avea relații intime cu prostituata româncă.

Potrivit sentinței pronunțate, bulgarul Mitkov D. va trebui să execute 6 ani de închisoare și o amendă de 6.000 de euro, Românca Eva C. – 4 ani de închisoare și o amendă de 2.000 de euro și Patrizia S. – 6 ani de închisoare și o amendă de 6.000 de euro.

Cei trei i-ar fi cerut comerciantului 7.000 de euro în numerar. Pentru a le obține, Dimitrov s-ar fi folosit de o complice, românca Eva C, care l-ar fi amenințat pe bărbat, căsătorit, că va răspândi pe internet imagini compromițătoare cu întâlnirile lor sexuale, dacă nu primește banii ceruți.

Enervat de solicitările continue de bani din partea româncei, care la început erau de 500 de euro pe lună, și ajunse până la 2000 de euro pe lună, și care însumau 30.000 de euro deja livrați presupusului șantajist, comerciantul i-a denunțat, acceptând ca ultima întâlnire să aibă loc la 1 octombrie anul trecut.