O româncă, considerată ”regina piraților” din Ibiza, a fost prinsă de autorități!

O româncă cunoscută sub numele de ‘Regina piraților’ din Ibiza, care de peste 20 de ani domină piața taxiurilor pirat din zona aeroportului, a fost prinsă sâmbătă de poliția locală din Sant Josep. Cu toate acestea, doar câteva ore mai târziu, un alt taximetrist a reperat-o din nou părăsind aeroportul cu pasageri.

Poliția locală din Sant Josep a raportat recent mai multe operațiuni împotriva transportului ilegal, interceptând taxiuri pirat în diferite localități ale municipiului.

În urmă cu câteva săptămâni, aceștia au publicat pe rețelele sociale despre „cei patru ași ai punții transportului ilegal care domină de departe sectorul de intruziune în această zonă astăzi la aeroport”. Acum, au precizat că au mai căzut încă doi dintre acești „ași”.

Unul dintre cei prinși este femeia româncă, considerată regina taxiurilor pirat, care transportă ilegal pasageri pe insulă de mai bine de 20 de ani. Deși a fost prinsă sâmbătă, în doar câteva ore a fost văzută din nou la aeroport.

Un șofer de taxi a declarat pentru La Voz de Ibiza că „sâmbătă au prins-o pe celebra româncă. I-au luat vehiculul, care avea o mulțime de activități înregistrate la aeroport”. Cu toate acestea, el a adăugat cu oarecare uimire că „la scurt timp după aceea, un coleg din Sant Josep a văzut-o la aeroport plecând încărcată”. În doar două ore, femeia era deja pe drum cu un vehicul înlocuitor.

Deși controalele poliției sunt frecvente, românca reușește mereu să revină la activitatea sa ilegală, ceea ce îi consolidează reputația de „regina piraților”. „Merge de atât de mult timp încât am crezut că ea este șefa. Dar în ultimii ani ne-am dat seama că nu este, pentru că e acolo de atât de mult timp, ceilalți pirați o respectă și, de asemenea, pentru că este femeie, ceilalți nu îi spun nimic”, au explicat taximetriștii pentru La Voz de Ibiza.

În ciuda eforturilor autorităților de a stopa transportul ilegal, „regina piraților” continuă să fie o prezență constantă în Ibiza.

Publicitate