O româncă cu BMW X6 plângea de sărăcie pe la ușile bătrânilor din Italia, obținând 40.000 euro!

O româncă din Italia a fost reținută de carabinieri, după ce a înșelat o pensionară în vârstă de 82 de ani. Femeia s-a plâns ca i-au murit trei copii, obținând astfel peste 40.000 de euro. 

O româncă în vârstă de 49 de ani a obținut peste 40.000 de euro de la o pensionară din Falconara, provincia Ancona, povestindu-i tot felul de întâmplări deosebit de triste din viața sa, dar total neadevărate, informează stiridiaspora.ro.

Femeia s-a plâns că i-au decedat trei copii, de-a lungul unei perioade de cinci ani,  iar bătrâna, pentru a-i alina suferința, a ajutat-o cu diverse sume de bani.

În urma unui controlul efectuat de carabinieri s-a constatat totuși că românca nu trăia deloc în sărăcie. Ea deținea, printre alte bunuri de mare valoare, și un automobil BMW X6.

Femeia primea venitul de cetățenie și bonus de îngrijire pentru un copil cu dizabilități.

De-a lungul celor cinci ani, i-a povestit pensionarei că i-au murit trei copii, unul în Olanda, într-un accident de mașină și doi gemeni, morți ambii de accident vascular la vârsta de 5 ani.

Bătrâna, care a lucrat ca funcționară la poștă, nu a stat niciodată pe gânduri, i-a dat bani de tratamente și a plătit înmormântările celor trei copii, până când a rămas fără niciun ban.

La un moment dat nu a mai avut nici cu ce să își plătească facturile și personalul de la oficiul poștal unde avea contul bancar, înțelegând că se întâmplă ceva ciudat, a anunțat carabinierii.

Oamenii legii s-au prezentat la domiciliul bătrânei și i-au ascultat întreaga poveste. Mai mult, pe noptiera sa au găsit o fotografie înrămată a româncei care îmbrățișa doi gemeni. Fotografia era un fals, fiind modificată digital.

În urma unui control efectuat acasă la româncă, ofițerii au găsit mai multe bijuterii din aur, o dronă în valoare de 2.000 de euro și alte obiecte scumpe. Femeia deținea și un autoturism BMW X6.