O româncă de 29 de ani a fost ucisă în Creta de iubitul său albanez care afirmă că i s-a descărcat pistolul!

O tragedie șocantă a avut loc vineri dimineață în Heraklion, Creta, unde o româncă în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața într-un incident violent, fiind împușcată în cap de către partenerul ei albanez, în vârstă de 39 de ani.

Potrivit informațiilor furnizate de portalul de știri Creta Live, bărbatul a afirmat că acest incident tragic a fost un accident, informează libertatea.ro.

Publicitate

Crima a avut loc în jurul orei 7:30, în locuința celor doi, unde, conform polițiștilor, a izbucnit o ceartă între cei doi parteneri, iar bărbatul, aflându-se sub influența alcoolului, a recurs la violență și a împușcat-o pe româncă.

După comiterea faptei, bărbatul a sunat imediat la numărul de urgență 112, declarând: „Veniți, mi-am omorât iubita!”.

Polițiștii au intervenit imediat și au constatat că bărbatul era în stare de confuzie la fața locului. Împrejurările exacte ale tragediei nu au fost încă pe deplin clarificate, iar anchetatorii au preluat arma crimei pentru investigații amănunțite.

Contrar afirmațiilor bărbatului că ar fi fost un accident în timp ce se jucau cu pistolul și că acesta avea siguranța pusă, anchetatorii au descoperit că arma nu era prevăzută cu o astfel de dispozitiv de siguranță.

Bărbatul albanez, care a fost anterior cunoscut poliției pentru infracțiuni minore legate de tulburarea liniștii publice și posesia de cantități mici de droguri, a fost arestat și este supus unei anchete pentru crimă.

În ciuda trecutului său cu astfel de infracțiuni, nu există informații despre violențe în familie înregistrate împotriva sa.

Românca ucisă în acest incident tragic trăia în Creta de aproape zece ani și lucra într-un bar local. Comunitatea locală este șocată și întristată de această pierdere tragică, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a aduce lumină asupra întregii situații.

Publicitate