O româncă din Spania a rămas fără bani în cont după ce a fost sedusă de “Brad Pitt”! – VIDEO

O poveste aparent desprinsă din filme s-a transformat în coșmar pentru o româncă stabilită în Spania, care a căzut victimă unei înșelăciuni ingenioase pe TikTok, relatează La Region.

Românca, ale cărei detalii personale nu au fost dezvăluite, a fost abordată pe platforma de socializare TikTok de către cineva care susținea că este celebrul actor american Brad Pitt.

Publicitate

Inițial, „Brad Pitt” i-a oferit femeii o cartelă de membru VIP și apoi a început să îi trimită mesaje prin WhatsApp, culminând cu promisiunea unui „cadou” generos.

Femeia, fascinată de ideea de a primi un cadou de la o celebritate, a furnizat datele sale personale, inclusiv adresa de domiciliu, și a fost convinsă să plătească o sumă mare de bani pentru a debloca un presupus colet plin cu bijuterii și bani în valoare de 50.000 de dolari.

Cu toate că sumele cerute au crescut, iar mesajele pline de romantism al presupusului „Brad Pitt” i-au aprins curiozitatea, femeia a transferat banii necesari deblocării coletului, crezând cu tărie că va primi cadoul promis.

Cu toate acestea, totul s-a dovedit a fi o înșelătorie ingenioasă. După ce a trimis banii, românca a realizat că a căzut victimă unei scheme elaborate de escrocherie și că nu va primi niciodată coletul promis.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, banii transferați prin intermediul MoneyGram sunt aproape imposibil de recuperat, iar escrocii implicați în această înșelătorie ar putea fi situați în Filipine.

Publicitate