O româncă primea bani ca să-și abuzeze sexual copilul născut de doar 15 zile, pe Skype

O anchetă a Procuraturii elvețiene a scos la iveală comportamentul abominabil al unei mame române care a fost plătită de un tânăr ca să își abuzeze bebelușul abia născut, scrie cotidianul din Țara Cantoanelor Le Matin.

Zece pagini pentru a descrie cruzimea insuportabilă la care a fost supus bebelușul. E descriera faptelor pe care procurorul din cantonul Vaud, Xavier Christe, le enumeră în rechizitoriul său din instanță, unde un tânăr elvețian, acum în vârstă de 27 de ani, e judecat.

Tânărul, originar din cantonul Vaud, a convins-o de 25 de ori pe româncă, în vârstă 24 de ani la data comiterii atrocităților, să-și abuzeze sexual bebelușul abia născut. Prima oară a făcut-o la 15 zile după ce-l adusese pe lume, pe 1 septembrie 2014. De fiecare dată, bărbatul cerea mai mult și mai mult de la mama abuzatoare.

Elvețianul a cerut, a plătit, a primit Elvețianul nu este acuzat că este autorul direct al acestor infracțiuni, ci că este instigator. El a plătit, în bani sau în credite digitale, pentru a viziona scenele respingătoare pe care i le sugera româncei, iar ea a fost de acord să-l abuzeze pe fiul ei încă din prima lună de viață a micuțului.

Faptele extrem de grave au avut loc între septembrie 2014 și iulie 2015. Și nu ar fi putut fi descoperite niciodată, dacă Poliția română nu le-ar fi găsit în echipamentele informatice ale altui român, suspectat că și-a exploatat copiii printr-o platformă de streaming live.

Românca e deja condamnată în țară pentru că i-a ascultat și îndeplinit cererile. Potrivit Procuraturii elvețiene, toate aceste orori se petreceau în direct și de la distanță, prin Skype.

Citeşte întreaga ştire: O româncă a fost plătită să-și abuzeze bebelușul de 15 zile și să transmită totul online. Zece pagini cu ororile îndurate de micuț