O româncă și-a bătut bărbatul, iar polițiștii italieni au liniștit-o cu electroșocuri, apoi au legat-o de mâini și de picioare!

O româncă a fost reținută de poliția italiană după ce și-a atacat bărbatul și a provocat haos, fiind nevoie de utilizarea unui pistol cu electroșocuri pentru a o liniști. Evenimentul s-a petrecut într-o casă din Strada delle Fabbrecce, în Pesaro, iar femeia a fost dusă în cele din urmă în fața unui judecător pentru a fi audiată în legătură cu incidentul.

Potrivit cotidianului italian Il Resto del Carlino, românca se afla sub influența alcoolului în momentul în care și-a agresat partenerul. Situația a devenit atât de tensionată încât acesta a fost nevoit să apeleze la ajutorul poliției.

Însă, când forțele de ordine au intervenit, femeia nu s-a lăsat intimidată și a devenit și mai agresivă. A început să-i scuipe, să-i amenințe cu moartea și să încerce să-i lovească pe agenți.

Pentru a o controla, polițiștii au fost nevoiți să folosească un pistol cu electroșocuri, după care au imobilizat-o prin legarea mâinilor și picioarelor. Cu toate acestea, violența femeii nu s-a potolit, iar chiar și în mașina de poliție, a continuat să provoace scandal. A distrus o ușă și a aruncat cu un scaun într-un ofițer, rănindu-l.

Nu a fost prima dată când această femeie a fost implicată într-un astfel de episod. Potrivit informațiilor, acesta a fost al doilea incident de acest fel cu protagonista româncă, iar scenariul s-a repetat: consum de alcool, violență și chemarea poliției.

În urma audierii de dimineață, judecătorul a decis să o elibereze pe româncă, după ce aceasta și-a recunoscut faptele. Cu toate acestea, ea va fi judecată în continuare pentru opunere de rezistență în fața unui funcționar public și rănirea acestuia.

Avocatul româncei a solicitat un proces direct, în care aceasta să recunoască în mod deschis și să își asume responsabilitatea pentru faptele sale.

Evenimentele au șocat comunitatea locală, iar autoritățile monitorizează cu atenție situația pentru a preveni orice alte incidente de acest gen.

sursa: libertatea.ro

Publicitate