O româncă va da banii înapoi după ce a suportat fanteziile ”clientului” de a mânca fasole înaintea partidelor!

Tribunalul din Mons, Belgia, a fost gazda unui proces neobișnuit, vineri dimineața, în care o prostituată româncă a fost acuzată de fraudarea unui client cu suma de 57.720 de euro.

Bizarul situației constă în faptul că belgianul, clientul în cauză, plătea sume semnificative pentru o fantezie cu … flatulențe.

Publicitate

Potrivit publicației belgiene DHnet, judecătorul Camerei a 11-a penale a pronunțat o hotărâre în cazul prostituatei românce, impunându-i acesteia o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 208 euro.

Instanța a decis, de asemenea, confiscarea sumei de 57.720 de euro pentru a o restitui victimei, belgianul care și-a golit conturile după experiența neobișnuită.

Belgianul plătea prostituata chiar și 3-4.000 de euro pe zi pentru a-și satisface fantezia cu flatulența.

Fantezia bizara a presupus ca Luc să aducă cu el cutii de fasole și să îi ceară prostituatei românce să le consume. Apoi așteptau câteva ore să aibă loc digestia pentru ca intestinele tinerei să se umfle de aer și să producă fanteziile clientului care sunt lesne de anticipat.

Orele plătite suplimentar au crescut suma totală la peste 50.000 de euro, iar belgianul a ajuns să solicite returnarea întregii sume după ce și-a golit conturile.

Procurorul a acuzat prostituata româncă că l-ar fi fraudat pe Luc în perioada 1 iunie – 23 septembrie 2021. Deși suma de 57.720 de euro a ajuns în contul său bancar din România, tânăra a declarat o cifră de afaceri anuală de doar 1800 de euro către FISC-ul belgian.

Deocamdată, banii se află sub sechestru, dar prostituata are dreptul să facă apel la decizie. Sentința neobișnuită a atras atenția opiniei publice, stârnind discuții despre limitele fanteziilor și consecințele financiare ale acestora în contextul relațiilor de acest gen.

Publicitate