O școală de fotbal oferă antrenamente și echipament gratis copiilor din familii defavorizate!

O școală de fotbal privată din municipiul Piatra-Neamț (Școala de Fotbal Ciprian Dire & Victor Alistar Piatra-Neamț) oferă în mod gratuit antrenamente pentru copiii care iubesc sportul rege și care provin fin familii cu situații financiare precare sau care sunt orfani sau abandonați.

Mai mult, copiii vor primi și echipament de antrenament gratuit și vor avea asigurat transportul.

”ZERO TAXE. ECHIPAMENT DE JOC GRATUIT.

Scoala noastră a demarat un proiect prin care ofera gratuitate completa tuturor copiilor (4 – 14 ani) aflati in situatii social – economice defavorizante (familii fara venit, copii orfani, abandonati etc) din tot județul Neamț.

Colaboram cu institutiile pentru protectia copilului si cu diverse asociatii din domeniu pentru identificarea si aducerea la fotbal a acestor copii. Clubul nostru suporta toate cheltuielile (2 antrenamente pe saptamana cu echipamente de joc, chirie terenuri de joc etc).

De asemenea, in colaborare cu autoritatile locale privind protectia copilului, incercam identificarea si atragerea catre practicarea acestui sport a unui numar cat mai mare de copii defavorizati.

Nu se percep nici un fel de taxe iar echipamentul de antrenament este oferit gratuit de catre clubul nostru;

Dacă ai un copil cu vârsta între 4-15 ani care dorește să facă parte din acest club, vom face selecție în tot județul Neamț.
Te așteptăm la înscrieri!!

Părinții care nu au posibilitatea sau timpul necesar să și aducă copilul la antrenament, autocarele clubului îi va prelua de la locație până la baza de antrenament și înapoi!!
Antrenori: Ciprian Dire 0752 688 538  Victor Alistar 0743754342” – este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului de fotbal.