O șoferiță care a parcat pe trecere, a sunat la 112 să reclame că polițiștii vor să o amendeze!

O femeie în vârstă de 33 de ani din județul Arad a devenit subiect de discuție după ce a sunat la numărul unic de urgențe 112 pentru a reclama polițiștii care intenționau să o amendeze și să-i rețină permisul de conducere.

Incidentul a avut loc miercuri, 17 ianuarie, în jurul orei 15:00, în fața unei școli din orașul Arad.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș, femeia a fost sancționată de polițiștii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicațiilor acestora și refuz de legitimare. Aceasta ar fi parcat pe trecerea de pietoni din fața unei unități școlare și ar fi refuzat să se deplaseze la solicitarea echipajului de poliție.

Publicitate

„Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte polițiștilor documentele de identitate”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș. Într-o încercare neobișnuită de a scăpa de sancțiuni, șoferița a apelat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor, susținând că urma să îi fie reținut permisul de conducere.

Femeia a primit o amendă în valoare de 2.490 de lei pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare. În plus, dreptul ei de a conduce mașina a fost suspendat pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate