O șoferiță care nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, a urcat pe balustrada unui pod! – FOTO

Un incident a avut loc în comuna Zănești din județul Neamț, unde o șoferiță a realizat o adevărată „cascadorie” cu mașina pe care o conducea.

Automobilul a fost găsit suspendat pe un pod, iar în ciuda impactului aparent grav, conducătoarea auto a reușit să iasă din vehicul fără nicio zgârietură, informează stiri-neamt.ro.

Publicitate

În jurul orei 13:20, pompierii au fost alertați să intervină la locul unui accident rutier în comuna Zănești, conform informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț.

Echipele de intervenție de la Punctul de lucru Roznov s-au deplasat rapid la locul indicat și au descoperit un autoturism suspendat pe pod. Deși situația părea alarmantă, șoferița a reușit să iasă din mașină pe cont propriu și, în mod miraculos, nu a suferit niciun fel de rănire care să necesite îngrijiri medicale, conform informațiilor furnizate de pompieri.

Pompierii au acționat prompt pentru a preveni riscul de incendiu și pentru a stabili măsurile de siguranță necesare în această situație excepțională.

Incidentul a atras atenția autorităților și a stârnit interesul publicului, datorită spectaculozității sale și faptului că șoferița a scăpat nevătămată dintr-o situație care ar fi putut avea consecințe dramatice.

Mai multe detalii privind cauzele și circumstanțele exacte ale acestui accident urmează să fie investigat și comunicat ulterior de către autoritățile competente.

Publicitate