O șoferiță româncă de TIR a fost prinsă când fura motorină, alături de alți colegi de breaslă!

O șoferiță de TIR din România în vârstă de 27 de ani și alți trei bărbați români, cu vârste în jur de 40 de ani, au fost reținuți și arestați în Franța pentru furt de combustibil dintr-un camion.

Incidentul a avut loc în noaptea de 14 spre 15 decembrie în zona Quinssaines din Allier, conform informațiilor furnizate de La Montagne.

Publicitate

Potrivit autorităților, cei patru români se aflau în tranzit către Clermont-Ferrand cu două camioane încărcate cu diverse produse. În timp ce se odihneau în zona de parcare, au profitat de oportunitatea de a fura motorină dintr-un camion din Gironde.

Folosind echipament specializat, au extras câteva sute de litri de combustibil în timp ce se aflau în apropierea vehiculului.

Confruntarea cu șoferul francez a alertat autoritățile, iar cei patru români au fost identificați și arestați într-o parcare din orașul Bizeneuille, la scurt timp după incident. În cele două TIR-uri conduse de aceștia, au fost descoperite mai multe bidoane care ar fi putut stoca peste 2.000 de litri de combustibil furat.

Jandarmeria a confiscat cele două camioane românești și a distrus echipamentul de furt, care permitea extragerea rapidă a combustibilului din rezervoarele altor vehicule. Cei patru sunt acum în custodia autorităților franceze și urmează să fie judecați în această săptămână pentru furt și alte acuzații legate de incidentul din Allier.

Publicitate