O sută de muncitori români și ucraineni s-au luat la bătaie la o fermă de căpșuni din Germania!

Aproximativ o sută de muncitori români şi ucraineni s-au bătut vineri la o fermă de căpşuni din Rostock, Germania, potrivit Adevărul.

Trei persoane au fost grav rănite şi au fost transportate la spital. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din două oraşe pentru a opri scandalul.

Vineri seara, între orele 21:00 şi 22:00, la puţin timp după închiderea fermei de căpşuni, o dispută între muncitori s-a transformat într-o adevărată ceartă fiind nevoie de intervenţia poliţiei, conform publicaţiei Bild.

„Mai mulţi angajaţi ucraineni s-au certat cu un grup de români. În cursul acestor dispute, trei cetăţeni români au luat obiecte periculoase şi i-au atacat pe ucraineni”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Sophie Pawelke.

Potrivit primelor aprecieri ale autorităților, motivul disputei a fost o sticlă spartă si discuții în contradictoriu. Apoi, situația a escaladat. Anchetatorii nu pot spune cu certitudine ce arme albe au fost folosite în timpul violenței.

În atac, trei persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la un spital din Rostock. Doi dintre cei trei suspecți au fost arestați.