O tânără a ajuns la Urgență după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în mașină!

Spitalul Județean Neamț a fost scena unui eveniment neașteptat, iar Poliția Neamț a fost alertată în urma unui incident care a șocat comunitatea locală.

Conform informațiilor celor de la stiri-neamt.ro, o tânără de 19 ani din Dobreni a ajuns la spital acuzând dureri la urechea stângă, efecte provocate de explozia unei petarde.

Publicitate

Potrivit declarațiilor Poliției Neamț, evenimentul a avut loc ieri, 26 decembrie, în parcarea unui complex comercial din Piatra Neamț. Tânăra se afla în autoturismul său personal, având portiera șoferului deschisă și un bărbat în vârstă de 48 de ani, din aceeași localitate, ar fi aruncat o petardă în interiorul mașinii.

Odată cu investigațiile care au urmat, polițiștii nemțeni au întocmit un dosar penal pe baza suspiciunii comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”. Mai mult decât atât, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu o amendă consistentă în valoare de 3.000 de lei.

Incidentul a generat un val de indignare în comunitatea locală, iar autoritățile au subliniat seriozitatea acestor acțiuni și consecințele grave pe care le pot avea asupra securității și siguranței publice. Este un apel la responsabilitate și la respectarea normelor legale într-o perioadă în care utilizarea articolelor pirotehnice poate prezenta riscuri majore.

Poliția Neamț continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele acestui incident șocant, iar comunitatea este încurajată să raporteze orice informație care ar putea ajuta în soluționarea cazului.

Publicitate