O tânără a fost arestată după ce a bătut patru polițiști, trei agenți de securitate și alte două persoane

Un episod absolut de necrezut s-a petrecut în seara zilei de vineri, 11 septembrie, în Constanța, unde o tânără de 22 de ani a bătut nu mai puțin de 9 persoane, femei și bărbați!

Încăierarea a început într-un bar, a continuat la sediul Poliției Locale și s-a încheiat la Secția 4 Poliție Constanța. Printre victime s-au numărat chelnerițe, paznicii barului, martori de la alte mese, 3 polițiști locali și un polițist național.

Publicitate

După ce a făcut ravagii în bar, tânăra a fost încătușată de polițiștii locali, dar lupta nu s-a terminat în acel punct, pentru că a continuat, chiar cu cătușele la mâini fiind, să împartă capete în gură, picioare în burtă, mușcături și zgârieturi, scriu ziaristii.com.

Echipajul de la poliția națională a încasat-o, la rându-i, unul dintre polițiști fiind lovit cu piciorul în stomac, în piept și peste picioare.

Iată comunicatul cu desfășurarea de necrezut a evenimentelor, în relatarea poliției, așa cum consemnează Adevărul:

„Numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din municipiul Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.

În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenţilor de securitate, inculpata I.L.I. l-a muşcat de antebraţul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toţi trei agenţi de securitate în cadrul unei societăţi private.  

În acest timp, la faţa locului au venit trei lucrători din cadrul Poliţiei Locale Constanţa, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei şi ulterior imobilizării şi încătuşării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebraţul stâng pe persoana vătămată R.A.M., poliţist local, şi a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.  

La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de poliţie naţională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliţiei locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliţiei Locale Constanţa, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., poliţist naţional.

Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliţiei Locale Constanţa, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., poliţist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., poliţist local.  

La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Constanţa, ocazie cu care s-a solicitat şi intervenţia unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate şi agitaţie excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanţe cu efect psihotrop.

În timp ce era introdusă în ambulanţă şi aşezată pe targă, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac şi piept pe persoana vătămată U.V., poliţist naţional”.
Judecătorul a dispus ca agresoarea să fie arestată pentru 30 de zile. Procurorii o acuză de 4 infracțiuni de ultraj, două infracțiuni de lovire și alte violente și o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe durata întregii bătălii, tânăra și-a înjurat și scuipat neîncetat adversarii.

Publicitate