O tânără a fost împușcată la o nuntă dar și-a dat seama 3 luni mai târziu: „Credeam că e întindere de muşchi”

O tânără şi-a dat seama că a fost împuşcată în spate la o nuntă, la trei luni de la incident. Medicii îi spuseseră iniţial că „totul este în regulă”, dar apoi a aflat adevărul surprinzător.

La 3 luni după ce a participat la o nuntă care a avut loc în Cisiordania, lângă Palestina, a avut impresia că are o întindere de muşchi și a decis să meargă la medic pentru a i se face o scanare CT. Avea dureri constante şi simţea că ceva nu este în regulă. Aşa a aflat că avea un glonţ lângă coloana vertebrală, informează observatornews.ro.

„În timpul ceremoniei de nuntă am simţit o lovitură puternică în spate. De la umeri şi până la picioare, a fost o durere teribilă. Am crezut la început că am o întindere de muşchi, nu am văzut vreo gaură în rochie.

După câteva minute, am văzut un pic de sânge pe mână, acolo unde apăsasem cu putere. Era o zgârietură foarte mică. Am spus celor din jur ce se întâmplă, dar prietenii mi-au spus «Nu-ţi face griji»”

Trei luni mai târziu, pentru că durerea persista, Adi a mers la medic şi a cerut să i se facă un CT. Medicii au identificat, potrivit Daily Star, o bucată de metal în apropierea coloanei ei şi, abia după operaţie, medicii și-au dat seama că este un glonț de 5,56 mm.

„Am fost salvată printr-un miracol. Doctorul chirurg mi-a spus că dacă glonţul ar fi fost puţin mai aproape ori în stânga ori în dreapta, aş fi avut mult mai multe probleme”, a povestit tânăra.