O tânără a intrat cu mașina în stâlp în timpul examenului pentru permis! – FOTO

Un accident grav a avut loc pe strada Păcii din Brașov, când mașina unei școli de șoferi a fost implicată într-un incident violent.

Informațiile inițiale indică faptul că elevul aflați la volan, în timpul examinării, a pierdut controlul asupra vehiculului, culminând cu impactul puternic într-un stâlp de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13:00, rezultând într-un total de trei victime conștiente, care au fost imediat evaluate de către personalul medical prezent la fața locului. Una dintre victime a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate, în timp ce celelalte două au refuzat transportul către unitatea spitalicească.

La locul incidentului au intervenit prompt o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ, echipele operând sub coordonarea autorităților. În urma intervenției, s-a constatat că vehiculul implicat era o mașină folosită în cadrul cursurilor unei școli de șoferi.

Pe lângă acțiunile medicale, echipele de intervenție au asigurat măsurile de protecție și securitate la locul accidentului. Autoritățile locale și forțele de ordine investighează acum circumstanțele precise ale evenimentului pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui accident șocant.

Publicitate