O tânără a lovit atât de tare o mașină de poliție, încât a răsturnat-o cu roțile-n sus! – VIDEO

Marți după-amiaza, pe strada Mihai Viteazu din Sighișoara, a avut loc un accident rutier grav în care a fost implicată o mașină de poliție. Potrivit informațiilor preliminare, incidentul s-a produs în jurul orei 15:05 și a implicat o autospecială a poliției și un autoturism condus de o tânără în vârstă de 23 de ani.

Conform relatărilor martorilor oculari, impactul dintre cele două vehicule a fost atât de puternic încât mașina de poliție s-a răsturnat pe partea carosabilă. În scurt timp, localnicii aflați în apropiere au sărit în ajutorul agentului de poliție aflat la volan.

Imaginile surprinse imediat după accident arată mașina de poliție cu roțile în sus, emanând un fum alb. Mai mulți bărbați prezenți la fața locului au intervenit rapid, unii încercând să-l scoată pe agentul de poliție din vehiculul răsturnat, iar alții folosind extinctoarele pentru a combate orice potențial pericol de incendiu.

După ce a fost salvat din mașină, agentul de poliție a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit Punctul.ro, polițistul implicat în accident a suferit răni și se află sub supravegherea medicală. În urma testelor cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta nu consumase alcool înainte de producerea accidentului.

În cadrul anchetei desfășurate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș, se vor stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea accidentului și cine se face vinovat de acest incident rutier. Autoritățile locale îndeamnă conducătorii auto să manifeste prudență sporită și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente grave în viitor.

Publicitate