O tânără are de executat 30 de ani de închisoare, dar nu a făcut nicio zi. E mereu însărcinată!

O femeie de origine croată are de făcut nu mai puțin de 30 de ani de închisoare în Italia pentru mai multe furturi petrecute în ultimii ani. Pentru că femeia este în permanență însărcinată, acum purtând în pântece cel de-al 8-lea copil, nu a făcut nicio zi de pușcărie și nici nu poate fi trimisă după gratii.

Femeia a fost reţinută ultima dată duminică seară, la doar câteva momente după ce a dat o nouă spargere. Aceasta a fost oprită de poliţiştii italieni chiar lângă blocul de unde furase. Alături de ea era şi fiica ei, despre care a spus că are 9 ani. S-a dovedit ulterior că minora avea de fapt 13 ani şi oricum nu ar fi intrat sub incidenţa legii italiene.

„Curriculum-ul” său numără 18 condamnări, obținute în principal pentru furturi de locuințe în toată centrul și nordul Italiei: de la Livorno, la Genova, la Milano.

Ultima dată, în octombrie anul trecut, fusese anchetată în libertate pentru o altă lovitură, care a avut loc în septembrie, tot la Milano, într-un apartament din via Luigi Anelli, în spatele spitalului Gaetano Pini, transmite Corriere Molano.

În 2021, Tribunalul din Genova o condamnă la o pedeapsă totală cumulată de 57 de ani de închisoare, abia ulterior „scăzută” de către Tribunalul de Supraveghere din Milano, care a redus pedeapsa la 29 de ani, 11 luni și 23 de zile , puțin sub cei 30 de ani care reprezintă maximul aplicabil.

Însă femeia în vârstă de 33 de ani nu a petrecut până acum o zi în închisoare pentru succesiunea sarcinilor pe care le-a avut în ultimii ani. Ea locuiește într-o rulotă cu restul familiei și așteaptă al optulea copil.

Și nici de această dată, după ce a fost prinsă în flagrant, având în vedere sarcina în curs, nu s-a mai putut executa ordinul de închisoare . Agenții au însoțit-o apoi la clinica Mangiagalli.